SML UPDATE

Nieuwsbericht

SML UPDATE

18 april 2018

Succesvolle inschrijvingen op de training “BMW Rij-assistentiesystemen” van 18 mei!

BMW biedt deze keer een training op het gebied van de laatste rij-assistentiesystemen incl. Driving Experience op Zandvoort aan! Voor meer informatie klik hier. De SML trainingen zijn exclusief voor docenten van SML leden.

In 2,5 dag hebben zich 12 gelukkigen ingeschreven om de training te kunnen volgen. Dit overweldigende succes overtreft de inschrijving van de vorige training.

Namens SML hartelijk dank voor jullie enthousiasme en een leerzame dag toegewenst.
Succesvolle inschrijvingen op de training “BMW Rij-assistentiesystemen” van 18 mei!

Succesvolle Smart Electric Drive training 26 en 27 maart

Op 26 en 27 maart hebben in totaal 24 docenten een training Smart Electric Drive bij Mercedes-Benz gevolgd. Vanwege de overweldigende interesse zijn we trots, dat de eerste 24 inschrijvers veel over de opbouw, functie, eigenschappen, veiligheidseigenschappen en nog veel meer hebben kunnen leren.

Rob Welbers, docent Aventus zei over de training: “Natuurlijk zijn er allerlei forums en informatiepunten waar je informatie kunt ophalen, maar zo’n trainingsdag geeft pas echt gevoel met het product. Er zat ook rijervaring in de training en dat is wat ik iedereen kan adviseren, zeker op elektrisch gebied. Na zo’n beleving wil je niet meer anders!”

 

Technische data en handboeken in SML pakketten

Wist u dat de SML pakketten ook alle technische data en handboeken van Mivar Group bevatten? Klik hier.

Het gaat om OEM-gebaseerde informatie over alle gangbare modellen personenauto’s en bedrijfswagens inclusief geautomatiseerde onderhouds- en reparatie-advies. Denk hierbij aan Technische gegevens en handboeken, Schema’s, Diagnosewaarden, Reparatienieuws etc. Waardevol als aanvulling op uw lesmateriaal van uitgevers! U maakt toch ook in het nieuwe schooljaar weer gebruik van deze gegevens?

Website update

SML is continu haar website aan het verbeteren en uitbreiden. Producten en diensten zijn voor SML leden gratis toegankelijk in de inlog omgeving. Vraag uw wachtwoord aan als u deze nog niet heeft! Wij sturen u dan uw code toe.

Nieuwe documenten zijn:
• Overzicht van de keuzedelen
• Leerlingatlas 2017 – 2018 met alle gespecificeerde leerlingaantallen
• Vergoedingsregeling en format Akte Eigendomsrechten
Daarnaast zijn wij begonnen met het aanleggen van een databank.

U komt toch ook naar de deelnemersraad van 17 mei a.s.?

Twee keer per jaar komen de bij SML aangesloten scholen bijeen tijdens de Deelnemersraad. Op donderdag 17 mei is de volgende bijeenkomst. Kunnen we op uw komst rekenen? Wij stellen uw opkomst zeer op prijs.